Bestrating

Tikkurila heeft een speciaal coatingproduct ontwikkeld dat geschikt is voor bestrating, Patio Paving Stain. Dit watergedragen, transparante product is verkrijgbaar in 10 kleuren en is bedoeld voor het behandelen van voetpaden, trottoirs en straatwerk. Het product is te gebruiken wanneer vervanging nog niet aan de orde is maar een opknapbeurt wel nodig is. Patio Paving Stain is dan het ideale product. Een groot voordeel is dat de coating zeer slijtvast en weerbestendig is. Dit is kostenbesparend voor zowel particulier als gemeente want vervanging van straatwerk en voetpaden kan zo met jaren uitgesteld worden.

De coating kan worden aangebracht met een kwast, een roller of een rugspuit. Een rugspuit is het meest efficiënte middel voor het aanbrengen van de coating op grote oppervlakken. Bij gebruik van een rugspuit dient u de behandeling, indien nodig. af te werken met een roller of borstel om ervoor te zorgen dat het product in de poriën van de ondergrond doordringt. De stenen zullen niet glad zijn, en ze zullen hun karakteristieke uiterlijk behouden.

Het product is geschikt voor industrieel gekleurde en ongekleurde betonstenen en -platen. Wordt niet aanbevolen voor nieuw straatwerk of niet-absorberende ondergronden zoals gewapend beton of natuursteen.

Heeft u vragen over deze producten van Tikkurila? Neem dan vrijblijvend contact op!