Tikkurila heeft in samenwerking met haar klanten hoogwaardige producten en verschillende verfsystemen voor houten buitenoppervlakken ontwikkeld. Alle producten hebben testen in barre klimatologische omstandigheden perfect doorstaan en bieden een uitstekende, langdurige bescherming voor houten oppervlakken. Finnpro levert onder andere de transparante beits Pinja Wood Stain.

Pinja Wood Stain

Pinja Wood Stain is een sneldrogende beits op waterbasis voor buitentoepassing. De beits droogt snel en is daardoor uitermate geschikt voor industriële productielijnen. Pinja Wood Stain is in verschillende transparante kleuren te mengen en is te gebruiken als primer en als topcoat. Geforceerde droging is niet nodig, kan uiteraard wel.

Pinja Wood Stain biedt hout optimale bescherming

Pinja Wood Stain geeft een transparante, kleurrijke uitstraling en beschermt hout tegen indringing van vocht, vuil, schimmel en zonlicht. Het vertraagd scheuren en splijten van hout en geeft het hout een jarenlange mooie bescherming. 

  • Transparante kleurrijke bescherming voor hout.
  • Bevat een schimmelwerend component voor optimale bescherming.
  • Sneldrogende beits voor o.a. gevelbekleding.
  • Beschermt het houtoppervlak tegen vocht, zonlicht en vuil.

Lees de volledige productbeschrijving.

Zowel transparante als semi-transparante kleuren

Pinja Wood Stain benadrukt de natuurlijke uitstraling van hout. Pinja Wood Stain wordt aanbevolen voor gebruik op gevelbekleding, tuinmeubilair, tuinhout, kozijnen, deuren en andere houten oppervlakken.

Houten gevelbekleding

Tikkurila ontwikkelt al tientallen jaren producten om te voldoen aan de nieuwe eisen van de houten gevelbekledingsindustrie. Deze ontwikkeling gaat in samenwerking met haar fabrikanten. Het resultaat omvat de productfamilies Pinja en Ultra Pro, welke inspelen op de verschillende bouwtrends en de behoeften van houtzagerijen, loonapplicateurs en eindgebruikers.

Gevelbekleding vereist de beste bescherming tegen schimmels en de schadelijke gevolgen van de weersinvloeden. Bij de ontwikkeling van industriële houtcoatings van Tikkurila is dit het uitgangspunt. Continue research zorgt voor up-to-date producten welke voldoen aan de eisen van de markt.

Wilt u meer weten over onze Pinja productlijn of een van onze andere producten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via email of bel ons op 076-8200913!