Constructie

Finnpro heeft de meest duurzame metaalcoatings voor stalen delen van bruggen, gebouwen e.d. De coatingsystemen bevatten bijvoorbeeld zinkrijke primers voor de meest effectieve bescherming tegen corrosie. Zelfs voor structuren die aan de zwaarste omstandigheden worden blootgesteld hebben wij het juiste systeem.

Welke coating je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de vereisten die je hieraan stelt met betrekking tot beschermingen omgeving. Waaraan worden de objecten blootgesteld bijvoorbeeld vervuiling, vochtigheid, zoutgehalte, weersomstandigheden, chemische belasting e.d. Wij leveren diverse producten, onder andere Temacoat en Temadur. Wellicht moet het systeem voldoen aan ISO 12944-5, ook daarvoor zijn diverse systemen leverbaar.

Daarnaast zijn er diverse coatings voor onderdelen van metaal, aluminium en zink in bijvoorbeeld procesindustrie, fabrieken en industriehallen. Ook weer afhankelijk van de eisen qua droging, gewenste corrosie categorie, glans e.d. is er het geschikte product voor uw toepassing.

Meer informatie over de verschillende systemen vind u op https://www.tikkurila.com/industrial_coatings/solutions

Of neemt u contact op via info@finnpro.nl of 076-8200913