Constructie

Finnpro heeft de meest duurzame metaalcoatings voor constructie zoals stalen delen van bruggen, gebouwen e.d. De coatingsystemen bevatten bijvoorbeeld zinkrijke primers voor de meest effectieve bescherming van het metaal tegen corrosie. Zelfs voor structuren die aan de zwaarste omstandigheden worden blootgesteld hebben wij het juiste systeem.

Eigenschappen

Welke coating je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de vereisten die je hieraan stelt.  Waaraan worden de objecten bijvoorbeeld blootgesteld, denk hierbij aan vervuiling, vochtigheid, zoutgehalte, weersomstandigheden, chemische belasting e.d. Wij leveren diverse producten die bescherming bieden, onder andere Temacoat en Temadur. Wellicht moet het systeem voldoen aan ISO 12944-5, ook daarvoor zijn diverse systemen leverbaar.

Toepassing

Daarnaast zijn er diverse coatings voor onderdelen van metaal, aluminium en zink in bijvoorbeeld procesindustrie, fabrieken en industriehallen. Ook weer afhankelijk van de eisen qua droging, gewenste corrosie categorie, glans e.d. is er het geschikte product voor uw toepassing.

Heeft u vragen over deze of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op!