Scheepvaart en Offshore

Door blootstelling aan de meest zware omstandigheden bij scheepvaart en offshore constructies zoals havens en booreilanden, hebben schepen en machines een zeer hoge corrosiebescherming nodig. Veel hoger dan bijvoorbeeld de machines in fabriekshallen. De corrosiewerende coatings van Tikkurila bieden een uitstekende bescherming bij deze veeleisende omstandigheden.

Er zijn diverse coatings leverbaar voor de scheepvaart en offshore branche. Afhankelijk van de gestelde eisen en de gewenste kwalificaties helpen wij u graag met het vinden van het juiste product. Als er sprake is van contact met (zee)water of bijvoorbeeld olie, kan Finnpro u de beste Tikkurila coatings leveren.

NORSOK M-501

Tikkurila heeft een breed scala aan systemen volgens de NORSOK M-501 standaard voor marine en offshore toepassingen. Deze producten bieden de hoogst haalbare en langdurige bescherming voor de offshore. De NORSOK M-501 norm stelt eisen aan de selectie van coatingmaterialen en de voorbereiding van het oppervlak. Daarnaast worden eisen gesteld aan de toepassingsprocedures en de inspectie voor beschermende coatings die moeten worden aangebracht tijdens de bouw van de offshore-installaties. Het doel van het NORSOK M-501 systeem is om de installatie te beschermen met een minimum aan onderhoud.

Heeft u vragen over deze of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op!