Tikkurila

Tikkurila is opgericht in 1862 en met meer dan 3000 werknemers en productie units in 9 landen. Hierdoor is Tikkurila een grote speler in de verf- en coating industrie wereldwijd met als resultaat dat hun producten worden verhandeld in meer dan 40 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Finse plaats Vantaa. Door continue ontwikkeling en research is er een gedegen staat van dienst opgebouwd. Ze zijn bijvoorbeeld marktleider in Rusland, Scandinavië en de Baltische Staten in het decoratieve segment.

Belangrijke speler in de coatingmarkt

Met meer dan 150 jaar expertise in de verfbranche is Tikkurila een belangrijke speler in de coatingmarkt. Veel houtbouw en een extreem klimaat betekenen dat verfproducten in Finland duurzaam en van hoge kwaliteit moeten zijn. Een continue proces van research and development in de Tikkurila laboratoria resulteert in een productlijn houtbeschermingsproducten welke over de hele wereld toegepast wordt. Hierdoor krijgt u de hoogst haalbare kwaliteit voor de bescherming van uw hout toegespitst op de gewenste applicatiemethode, drogingstijd en productieproces.

Uitgebreid productassortiment

Zowel industriële klanten als consumenten en professionals uit de decoratieve sector worden bediend vanuit de verschillende verkoopkantoren en via importeurs/distributeurs wereldwijd. Finnpro is importeur voor Nederland en België. Het productassortiment omvat diverse producten voor toepassing op hout, metaal, beton en steen. Producten voor toepassing in zowel interieur als exterieur. Daar waar milieu en duurzaamheid bij ons steeds belangrijker wordende begrippen zijn, is dit in Finland al gemeengoed. Dit gebeurt door gebruik van veel watergedragen producten. Ook een gecontroleerde afvalstroom en bewust gebruik van verpakkingsmateriaal dragen Tikkurila en Finnpro hun steentje bij aan een beter milieu.

Kijk voor meer informatie op www.tikkurila.com

Wij leveren uitsluitend aan zakelijke afnemers. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.