Over Finnpro

Finnpro is een afkorting van Finnpaints Professional. Wij leveren beschermende coatings voor verschillende ondergronden zoals hout, metaal en mineraal en functionele coatings. Finnpro is importeur voor Nederland en België van het verfmerk Tikkurila uit Finland.

Jarenlange expertise

De jarenlange expertise in de particuliere houtsector heeft er toe geleid dat Tikkurila, in Nederland en België, een goede reputatie heeft opgebouwd in houtconservering. Houten woningen (bijvoorbeeld logbouw en houtstapelbouw woningen) worden veelvuldig behandeld met Tikkurila. Dit komt voornamelijk door de unieke eigenschappen (elasticiteit, waterdampdoorlatend) van de producten en de zeer goede en langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden. In Finland moeten gebouwen en constructies tenslotte het extreme Scandinavische weer, waaraan ze worden blootgesteld, kunnen weerstaan. Onze producten vinden hun weg meestal naar houtbouw, woningbouw, houtverwerkingsbedrijven, professionele bouwmarkten, schilders en houthandelaren.

Uitstekende kwaliteit

Door de uitstekende kwaliteit van Tikkurila producten en onze goede ervaringen in de b2b en particuliere markt, bieden wij inmiddels ook de industriële producten aan. Zo is Finnpro ontstaan. Veel geïmporteerde houtproducten uit bijvoorbeeld Scandinavië en de Baltische Staten zijn al behandeld met Tikkurila producten vanwege de perfecte bescherming tegen de zware weersomstandigheden. Ook de producten voor met name metaalconservering vinden wereldwijd hun weg in diverse projecten.

Bij Finnpro vindt u naast producten voor toepassing op hout ook diverse coatings voor andere ondergronden, zoals metaal en mineraal, en functionele coatings. Finnpro helpt en ondersteunt u graag bij het kiezen van de juiste coating. Wij staan voor lokale service en kennis gecombineerd met de voordelen van een internationaal gerenommeerd bedrijf. Als importeur van Tikkurila hebben we een grote voorraad, zorgen we voor een spoedige en betrouwbare levering en kunnen we snel schakelen.

Voor de particuliere markt verwijzen wij u graag door naar www.finnpaints.nl

Wij leveren uitsluitend aan zakelijke afnemers. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.