Over Finnpro

Finnpro levert beschermende coatings voor verschillende ondergronden zoals hout, metaal en mineraal en is importeur van coatings van het verfmerk Tikkurila uit Finland, voor Nederland en België.

Jarenlange expertise

Jarenlange expertise in met name de particuliere houtsector heeft er toe geleid dat Tikkurila in Nederland en België een goede reputatie heeft ten aanzien van houtconservering. Houten woningen (bijvoorbeeld houtstapelbouw huizen en logbouw woningen) worden veelvuldig behandeld met Tikkurila producten vanwege de bijzondere eigenschappen (elasticiteit, waterdampdoorlatend) en de zeer goede en langdurige bescherming tegen alle weersinvloeden. Immers moeten gebouwen en constructies de extreme Scandinavische weersomstandigheden waaraan ze worden blootgesteld kunnen weerstaan. Onze producten vinden hun weg veelal naar houtbouw, woningbouw, houtverwerkingsbedrijven, professionele bouwmarkten, schilders en houthandelaren.

Uitstekende kwaliteit

Door de uitstekende kwaliteit van Tikkurila producten en goede ervaringen in b2b en particuliere markt, worden inmiddels ook de industriële producten voor hout en metaal aangeboden. Dit heeft er toe geleid dat Finnpro is ontstaan. De naam is een afkorting van Finnpaints Professional. Veel houtproducten welke geïmporteerd worden vanuit bijvoorbeeld Scandinavië en de Baltische Staten zijn behandeld met Tikkurila producten vanwege de perfecte bescherming tegen de zware weersomstandigheden daar. Ook de producten voor met name metaalconservering vinden wereldwijd hun weg in diverse projecten. Bij Finnpro vind u naast producten voor toepassing op hout ook diverse coatings voor toepassing op andere ondergronden zoals metaal en mineraal.

Finnpro helpt en ondersteunt graag bij het kiezen van de juiste coating. Wij staan voor lokale service en kennis gecombineerd met de voordelen van een internationaal gerenommeerd bedrijf. Als importeur van Tikkurila hebben we een grote voorraad, zorgen we voor een spoedige en betrouwbare levering en kunnen we snel schakelen.

Voor de particuliere markt verwijzen wij u graag door naar www.finnpaints.nl

Wij leveren uitsluitend aan zakelijke afnemers.
Neem vrijblijvend contact
op.