Industrie

Finnpro heeft een ruim scala aan metaalcoatings van het Finse merk Tikkurila die geschikt zijn voor de industrie. Coatingsystemen voor zowel interieur als exterieur en voor diverse categorieën qua belasting. Is er sprake van lichte of zware omstandigheden, blootstelling aan extreme kou of warmte, chemische belasting of is de staalconstructie in continue contact met bijvoorbeeld (zee)water of olie? Finnpro kan u de juiste producten voor de behandeling van metaal  voor de gewenste toepassing leveren.

Wereldwijde toepassing

Tikkurila coatings worden wereldwijd toegepast in diverse projecten in energiecentrales en de olie- en gasindustrie. Bijvoorbeeld nucleaire, afval- waterkrachtcentrales; diesel- en gascentrales; mijnbouwinstallaties; warmtewisselaars; gasleidingen; transformatoren; masten enz. Van watergedragen sneldrogende 1-laags producten voor productielijnen en procesindustrie tot aan erkende epoxy polyurethaan coatingsystemen voor extreem zware (chemische) belasting. Er is keuze uit een ruim assortiment aan coatingproducten.

Certificaties

Vrijwel alle coatingsystemen zijn ISO 12944 gecertificeerd. Ook zijn er verfsystemen die voldoen aan de eisen van NORSOK, SILKO en GAZPROM. Afhankelijk van de gestelde eisen ten aanzien van corrosiebescherming is er altijd een geschikt product te vinden voor uw gewenste resultaat.

Heeft u vragen over deze of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op!