Machinebouw

Finnpro levert coatings voor de machinebouw en containerbouw die een perfecte bescherming bieden in zware omstandigheden. Onze producten geven u altijd de gewenste glansgraad en droging.

Tikkurila is een van de grootste verfleveranciers van coatings voor de ACE branche. Vele grote producenten van landbouw- en grondwerkmachines werken wereldwijd met deze coatings. Polyurethaan, alkyd of watergedragen, iedere optie is mogelijk. Wij werken onder andere met producten als Temalac, Temacoat en Temadur.

De Tikkurila coatings zijn geschikt voor zowel fabricage van nieuwe machines en containers als voor onderhoudswerkzaamheden. Door de hoge kwaliteit van deze producten kan het onderhoudsinterval aanzienlijk verlengd worden wat kostenbesparend is voor onze afnemers.

Door continue research van Tikkurila worden de meest innovatieve producten voor de ACE sector en containerbouw ontwikkeld. Het doel is er op gericht om een steeds betere bescherming te bieden met minder benodigd product. Op deze manier worden de productiekosten bij de klanten verminderd en kan er voldaan worden aan de eisen die gesteld worden aan milieu en duurzaamheid.

Meer informatie over de verschillende systemen vind u op https://www.tikkurila.com/industrial_coatings/solutions

Of neemt u contact op via info@finnpro.nl of 076-8200913