GrafoTherm

Het product GrafoTherm van Tikkurila valt onder onze functionele coatings. Dit product is een een-component watergedragen coating bedoeld voor metalen oppervlakken waar problemen ontstaan vanwege condensatie en druppelvorming. Wanneer de condensatie stopt, zal het opgenomen vocht weer snel verdampen door de structuur van de filmlaag.

De coating vormt een relatief dikke laag welke het vocht zeer goed absorbeert en ook weer snel laat verdampen en is opgebouwd uit miljoenen micro poriën. Dit vormt een soort van poreuze laag welke vocht goed afneemt en ook weer laat verdampen.

Daarnaast heeft GrafoTherm een warmteisolerende en geluidsdempende werking. Doordat temperatuurschommelingen opgevangen worden is er minder condensatie en blijft het koeler in de zomer. Voldoet aan eisen EN13501-1 en brandklasse A2-s1-d0, is MED gecertificeerd en kan toegepast worden in scheepsinterieur (ED-B-8648).

GrafoTherm is zeer geschikt voor bijvoorbeeld sporthallen, het behandelen van de binnenkant van zeecontainers, treinstellen en windmolens. Ook garages en bedrijfshallen kunnen uitstekend met dit product behandeld worden. Verkrijgbaar in wit en grijs en bedoeld voor sprayapplicatie. Er is tevens een versie specifiek voor industriële lijnproductie beschikbaar.

Voor meer informatie info@finnpro.nl of 076-8200913.