Bezoek ons op SURFACE Campus 2018

Finnpro staat 13 t/m 15 november op de vakbeurs Surface Campus in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is de grootste specialistische vakbeurs voor oppervlaktetechnieken van materialen in de Benelux.

Wij presenteren hier Tikkurila, hét verf- en coatingmerk uit Finland. Tikkurila is producent van coatings, verven, lakken en oliën voor zowel de decoratieve als industriële markt. Op Surface Campus ziet u industriële toepassingen en producten voor zowel metaal, hout als minerale ondergronden. U vindt ons in hal 4 op het Verfplein, standnr. 4C12.

Registreer u nu via deze link en ontvang uw gratis entreekaarten. https://www.marvel-databadge.nl/surf2018/reg/?link=97f0bc74276c48bd25a4

Surface Campus:

Oppervlaktebehandeling is van essentieel belang voor de gehele maakindustrie. Het is een werkgebied dat waarde toevoegt aan producten en waarmee verschil gemaakt kan worden. Zo kan oppervlaktetechnologie de functionele eigenschappen van een voorwerp of materiaal veranderen, verbeteren of uitbreiden. Op SURFACE Campus 2018 blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechnologie. U ziet hoe processen en bewerkingen efficiënter, beter of gemakkelijker kunnen. Welke behandelmethoden de markt gaan veroveren. En welke productinnovaties hun intrede hebben gedaan.

Mis ’t niet. Kom met uw ondernemersvraagstuk, applicatie-uitdaging of gebruikersbehoefte naar SURFACE Campus 2018 en laat u inspireren.

Voor meer info en gratis toegang zie surfacecampus.nl

SURFACE Campus is een initiatief van de Vereniging ION, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland en maakt deel uit van de Week van de Oppervlaktetechnologie.